Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Avesta

Friskisar i Avesta Tillsammans finns det 6 träningsanläggningar i Avesta som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Avesta kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Avesta kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Avesta där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Avesta eller rent av i Dalarnas län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Avesta går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Avesta

Bagheera


Polervägen 6
774 41  Avesta

Habbors Häst och Husdjur


Habborsbacken 4590
774 92  Avesta

RB Sportline


Skräddarbovägen 3
774 92  Avesta

Fler friskisar i Avesta

Team Sportia


Kungsgatan 16
774 30  Avesta

Ryttarboden i Avesta


Telegatan 15
774 31  Avesta

Haglöfs Factory Outlet


Dalahästen Åsbo
774 61  Avesta


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter