Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Idre Fjäll Sportshop/Intersport

Friskis hos Idre Fjäll Sportshop/Intersport i Idre Idre Fjäll Sportshop/Intersport är en av totalt 3 idrottsföreningar inom friskis och springa i Idre som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Idre eller på orter i Dalarna.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Idre liknande Idre Fjäll Sportshop/Intersport kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Idre Fjäll Sportshop/Intersport på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Idre Fjäll Sportshop/Intersport


Idre Fjäll
790 91   Idre


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter