Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Gävle

Friskisar i Gävle Tillsammans finns det 10 träningsanläggningar i Gävle som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Gävle kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Gävle kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Gävle där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Gävle eller rent av i Gävleborg gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Gävle går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Gävle

Intersport


Nygatan 21
803 20  Gävle

Marina Fastigheter i Nyhamn


Box 6144
800 06  Gävle

Team Sportia


Lokförargatan 1
803 22  Gävle

Fler friskisar i Gävle

Posa Cykel


Norra Köpmangatan 4
803 11  Gävle

Stadium Outlet Gävle


Geodetgatan 8
802 93  Gävle

Hillmans Vapen


Kryddstigen 18 D
802 92  Gävle

Chimo Fiske


Box 25
801 02  Gävle

För dig som är friskis i Gävle

Nick Back 2


Engelbrektsgatan 6
803 24  Gävle

Svensk Idrottskonsult A T Bergström


Box 1406
801 38  Gävle

Hydro Sport


Stureborgsvägen 18
802 72  Gävle


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter