Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Järvsö

Friskisar i Järvsö När det inte finns så många träningscenter som erbjuder tränar för dig som är en riktig friskis, (endast 2) i Järvsö, kan det vara klokt att kontakta något mer klubb som erbjuder mångsidig träning från någon annan ort i Gävleborgs län som ligger nära Järvsö. Pris och utbud gällande träning kan variera med storleken på orten men många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon träningsanläggning på en mindre ort med endast ett fåtal idrottsanläggningar.

Det finns flera träningsställen i närheten av Järvsö och några av dessa tillhandahåller svettiga träningar varje dag och har bra hemsidor som handlar om friskvård och förebyggande hälsovård.


I Järvsö går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Järvsö

Järvsö Jakt & Fritid


Turistvägen 23
820 40  Järvsö

Larpe Sport & Fritid i Järvsö


Turistvägen 46
820 40  Järvsö


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter