Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Thomsons Sport Jakt & Fiske

Friskis hos Thomsons Sport Jakt & Fiske i Hammarstrand Thomsons Sport Jakt & Fiske är en av totalt 2 idrottsföreningar inom friskis och springa i Hammarstrand som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Hammarstrand eller på orter i Jämtlands län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Hammarstrand liknande Thomsons Sport Jakt & Fiske kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Thomsons Sport Jakt & Fiske på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Thomsons Sport Jakt & Fiske


Centralgatan 37
840 70   Hammarstrand


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter