Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Jönköping

Friskisar i Jönköping Tillsammans finns det 8 träningsanläggningar i Jönköping som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Jönköping kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Jönköping kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Jönköping där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Jönköping eller rent av i Jönköping län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Jönköping går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Jönköping

Rilo Zoopermarket


Solåsvägen 22
553 03  Jönköping

Exepten


Swedenborgsgatan 59
554 48  Jönköping

Grimgolf


Korgebovägen 59
553 08  Jönköping

Fler friskisar i Jönköping

Aitrops Invest


Hästhovsvägen 2
554 54  Jönköping

Des Scandinavia


Box 3200
550 03  Jönköping

Hockeylagret 1


Österängsvägen 4
554 63  Jönköping

Intersport


Östra Storgatan 28
553 21  Jönköping

För dig som är friskis i Jönköping

Intersport


Batterigatan
553 05  Jönköping


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter