Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Värnamo Vapen och Sport

Friskis hos Värnamo Vapen och Sport i Värnamo Värnamo Vapen och Sport är en av totalt 4 idrottsföreningar inom friskis och springa i Värnamo som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Värnamo eller på orter i Jönköpings län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Värnamo liknande Värnamo Vapen och Sport kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Värnamo Vapen och Sport på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Värnamo Vapen och Sport


Hantverkaregatan 21
331 52   Värnamo


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter