Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Boden

Friskisar i Boden Tillsammans finns det 7 träningsanläggningar i Boden som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Boden kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Boden kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Boden där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Boden eller rent av i Norrbottens län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Boden går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Boden

HB Henkahl Sport och Dental


Domarvägen 2
961 39  Boden

Jaktbutiken i Boden


Pontonjärvägen 2 B
961 43  Boden

Bd Biljard


Pontonjärvägen 7
961 43  Boden

Fler friskisar i Boden

Trapper Jakt & Fritid


Sturegatan 14
961 33  Boden

Intersport


Kungsgatan 36
961 64  Boden

Rekord Jakt & Fiske


Drottninggatan 25
961 35  Boden

Rekordjakt & Fiske i Norrbotten


Drottninggatan 25
961 35  Boden


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter