Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Lidmans Fiskeredskap

Friskis hos Lidmans Fiskeredskap i Sikfors I Sikfors finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Lidmans Fiskeredskap. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Norrbotten där Sikfors ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Sikfors. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Lidmans Fiskeredskap så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Lidmans Fiskeredskap först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Lidmans Fiskeredskap på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Lidmans Fiskeredskap


Sikforsvägen 8
942 94   Sikfors


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter