Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Innebandybutiken

Friskis hos Innebandybutiken i Örebro Innebandybutiken är en av totalt 11 idrottsföreningar inom friskis och springa i Örebro som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Örebro eller på orter i Örebro län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Örebro liknande Innebandybutiken kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Innebandybutiken på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Innebandybutiken


Engelbrektsgatan 5
702 12   Örebro


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter