Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Hästboden i Sånna

Friskis hos Hästboden i Sånna i Åstorp Hästboden i Sånna är en av totalt 2 idrottsföreningar inom friskis och springa i Åstorp som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Åstorp eller på orter i Skåne.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Åstorp liknande Hästboden i Sånna kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Hästboden i Sånna på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Hästboden i Sånna


Sånnavägen 312
265 90   Åstorp


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter