Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Bonanza Western Store

Friskis hos Bonanza Western Store i Kågeröd I Kågeröd finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Bonanza Western Store. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Skåne där Kågeröd ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Kågeröd. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Bonanza Western Store så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Bonanza Western Store först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Bonanza Western Store på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Bonanza Western Store


Stubbaröd 1865
268 76   Kågeröd


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter