Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri

Friskis hos Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri i Killeberg I Killeberg finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Skåne län där Killeberg ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Killeberg. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Per Gunnar Johnssons Sadelmakeri


Storgatan 57
280 72   Killeberg


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter