Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Joens Snö & Sjösport

Friskis hos Joens Snö & Sjösport i Limhamn I Limhamn finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Joens Snö & Sjösport. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Skåne där Limhamn ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Limhamn. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Joens Snö & Sjösport så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Joens Snö & Sjösport först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Joens Snö & Sjösport på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Joens Snö & Sjösport


Järnvägsgatan 34
216 14   Limhamn


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter