Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Stockholms Fiske & Fritid

Friskis hos Stockholms Fiske & Fritid i Bro Stockholms Fiske & Fritid är en av totalt 2 idrottsföreningar inom friskis och springa i Bro som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Bro eller på orter i Stockholms län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Bro liknande Stockholms Fiske & Fritid kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Stockholms Fiske & Fritid på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Stockholms Fiske & Fritid


Hylsnyckeln 6
197 40   Bro


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter