Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Kristinehamn

Friskisar i Kristinehamn När det inte finns så många träningscenter som erbjuder tränar för dig som är en riktig friskis, (endast 3) i Kristinehamn, kan det vara klokt att kontakta något mer klubb som erbjuder mångsidig träning från någon annan ort i Värmland som ligger nära Kristinehamn. Pris och utbud gällande träning kan variera med storleken på orten men många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon träningsanläggning på en mindre ort med endast ett fåtal idrottsanläggningar.

Det finns flera träningsställen i närheten av Kristinehamn och några av dessa tillhandahåller svettiga träningar varje dag och har bra hemsidor som handlar om friskvård och förebyggande hälsovård.


I Kristinehamn går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Kristinehamn

Hökens Trollingcharter Hökens Byggtjänst


Karlsbergsvägen 12
681 34  Kristinehamn

El-Ge Sportfiske


Varvsgatan 2
681 50  Kristinehamn

Salesmount


Spelmansgatan 17 C
681 31  Kristinehamn


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter