Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Axbergs Maskin och Vapen

Friskis hos Axbergs Maskin och Vapen i Åsele I Åsele finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Axbergs Maskin och Vapen. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Västerbottens län där Åsele ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Åsele. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Axbergs Maskin och Vapen så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Axbergs Maskin och Vapen först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Axbergs Maskin och Vapen på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Axbergs Maskin och Vapen


Norrstrand 0
910 60   Åsele


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter