Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Swedish Golf Service

Friskis hos Swedish Golf Service i Holmsund I Holmsund finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Swedish Golf Service. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Västerbotten där Holmsund ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Holmsund. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Swedish Golf Service så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Swedish Golf Service först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Swedish Golf Service på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Swedish Golf Service


Lövöhällans Väg 19
913 35   Holmsund


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter