Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Extrapro Kramfors

Friskis hos Extrapro Kramfors i Bollstabruk I Bollstabruk finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Extrapro Kramfors. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Västernorrland där Bollstabruk ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Bollstabruk. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Extrapro Kramfors så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Extrapro Kramfors först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Extrapro Kramfors på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Extrapro Kramfors


Källåkern 11
873 40   Bollstabruk


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter