Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Härnösand

Friskisar i Härnösand Tillsammans finns det 5 träningsanläggningar i Härnösand som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Härnösand kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Härnösand kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Härnösand där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Härnösand eller rent av i Västernorrlands län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Härnösand går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Härnösand

Team Sportia


Västra Kyrkogatan 2
871 31  Härnösand

Firma Karin Åberg


Sälstensgränd 28
871 33  Härnösand

Intersport


Kaptensgatan 6
871 52  Härnösand

Fler friskisar i Härnösand

Knuten


Ytterfälle 130
871 91  Härnösand

Nordic Systems i Sverige


Vangstagatan 20
871 62  Härnösand


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter