Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Jannes Jakt och Vapen

Friskis hos Jannes Jakt och Vapen i Långsele Jannes Jakt och Vapen är en av totalt 3 idrottsföreningar inom friskis och springa i Långsele som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Långsele eller på orter i Västernorrlands län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Långsele liknande Jannes Jakt och Vapen kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Jannes Jakt och Vapen på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Jannes Jakt och Vapen


Österforse 4683
882 91   Långsele


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter