Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Njurunda

Friskisar i Njurunda När det inte finns så många träningscenter som erbjuder tränar för dig som är en riktig friskis, (endast 2) i Njurunda, kan det vara klokt att kontakta något mer klubb som erbjuder mångsidig träning från någon annan ort i Västernorrlands län som ligger nära Njurunda. Pris och utbud gällande träning kan variera med storleken på orten men många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon träningsanläggning på en mindre ort med endast ett fåtal idrottsanläggningar.

Det finns flera träningsställen i närheten av Njurunda och några av dessa tillhandahåller svettiga träningar varje dag och har bra hemsidor som handlar om friskvård och förebyggande hälsovård.


I Njurunda går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Njurunda

Euphoria Sweden


Armsjövägen 47
862 95  Njurunda

Stålebring Golf Academy


Lantbrukarevägen 11
862 41  Njurunda


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter