Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Sussis Häst & Fritid

Friskis hos Sussis Häst & Fritid i Alingsås Sussis Häst & Fritid är en av totalt 3 idrottsföreningar inom friskis och springa i Alingsås som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Alingsås eller på orter i Västra Götaland.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Alingsås liknande Sussis Häst & Fritid kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Sussis Häst & Fritid på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Sussis Häst & Fritid


Vincents Väg 4
441 92   Alingsås


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter