Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Johan Anderssons Bygg I Ubbhult

Friskis hos Johan Anderssons Bygg I Ubbhult i Hällingsjö I Hällingsjö finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Johan Anderssons Bygg I Ubbhult. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Västra Götaland där Hällingsjö ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Hällingsjö. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Johan Anderssons Bygg I Ubbhult så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Johan Anderssons Bygg I Ubbhult först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Johan Anderssons Bygg I Ubbhult på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Johan Anderssons Bygg I Ubbhult


Jägmästarvägen 48
438 95   Hällingsjö


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter