Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Hönö

Friskisar i Hönö När det inte finns så många träningscenter som erbjuder tränar för dig som är en riktig friskis, (endast 1) i Hönö, kan det vara klokt att kontakta något mer klubb som erbjuder mångsidig träning från någon annan ort i Västra Götaland som ligger nära Hönö. Pris och utbud gällande träning kan variera med storleken på orten men många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon träningsanläggning på en mindre ort med endast ett fåtal idrottsanläggningar.

Det finns flera träningsställen i närheten av Hönö och några av dessa tillhandahåller svettiga träningar varje dag och har bra hemsidor som handlar om friskvård och förebyggande hälsovård.


I Hönö går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Hönö

Torgersson Sport


Klåva Hamnväg 13
475 42  Hönö


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter