Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos T P Sport och Konfektion

Friskis hos T P Sport och Konfektion i Kungälv T P Sport och Konfektion är en av totalt 4 idrottsföreningar inom friskis och springa i Kungälv som kan hjälpa dig med den bästa träningen. Då både pris på friskis och kunnighet hos träningsklubbar kan variera och det kan vara bra att kolla med andra idrottsföreningar som sliter arbetssamma friskis i Kungälv eller på orter i Västra Götalands län.

Om du letar efter en bra träning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika friskis. En hel del nyttig fakta om den bästa träningen kan du hitta på olika träningsklubbars webbsidor. Då det förekommer många som håller med friskis i Kungälv liknande T P Sport och Konfektion kan det vara klokt att kontrollera olika alternativa friskis och även försöka hitta vem som är bäst på träningarna.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar T P Sport och Konfektion på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


T P Sport och Konfektion


Truckgatan 2
442 40   Kungälv


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter