Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Ljungskile

Friskisar i Ljungskile När det inte finns så många träningscenter som erbjuder tränar för dig som är en riktig friskis, (endast 3) i Ljungskile, kan det vara klokt att kontakta något mer klubb som erbjuder mångsidig träning från någon annan ort i Västra Götaland som ligger nära Ljungskile. Pris och utbud gällande träning kan variera med storleken på orten men många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon träningsanläggning på en mindre ort med endast ett fåtal idrottsanläggningar.

Det finns flera träningsställen i närheten av Ljungskile och några av dessa tillhandahåller svettiga träningar varje dag och har bra hemsidor som handlar om friskvård och förebyggande hälsovård.


I Ljungskile går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Ljungskile

Vibbe Golf


Lyckeliden 6
459 33  Ljungskile

Sport & Surf i Ljungskile


Vällebergsvägen 14
459 30  Ljungskile

Nils Florén Golf


Hummervägen 9
459 33  Ljungskile


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter