Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Skövde

Friskisar i Skövde Tillsammans finns det 7 träningsanläggningar i Skövde som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Skövde kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Skövde kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Skövde där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Skövde eller rent av i Västra Götalands län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Skövde går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Skövde

H.frimans International


Karl Magnussons Väg 30
541 47  Skövde

Team Sportia


Gustav Adolfs Gata 4
541 49  Skövde

Skövde Natur & Fritid


Rådhusgatan 16
541 30  Skövde

Fler friskisar i Skövde

Jd Dykservice


Lagläsaregatan 5 A
541 44  Skövde

Stadium


Köpmannagatan 3
541 45  Skövde

Stadium


Hertig Johans Torg 4
541 30  Skövde

Dimbo Golf i Skövde


Gesällgatan 1
541 50  Skövde


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter