Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis hos Sail Racing International

Friskis hos Sail Racing International i Smögen I Smögen finns endast ett företag som erbjuder arbetssamma friskis nämligen Sail Racing International. Kvalité och pris kan variera mellan träningarna och du bör kontrollera med fler träningsklubbar som erbjuder en träning i Västra Götalands län där Smögen ligger.

Glöm inte att priserna på friskis eller springa på små orter oftast är lägre så därför bör du undersöka med andra inom som sliter en träning från en något mindre ort liknande Smögen. Eftersom det inte finns så många som jobbar friskis på samma ort som Sail Racing International så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer springa eller träning på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Sail Racing International först eftersom där kan du säkert hitta en arbetssamma träning.


Bäst är att kontakta idrottsföreningar Sail Racing International på nedanstående sätt om du letar efter någon som jobbar friskis:


Sail Racing International


Hamnen 5
456 51   Smögen


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter