Friskis - Massor med träning för friskisen

Friskis i Västra Frölunda

Friskisar i Västra Frölunda Tillsammans finns det 6 träningsanläggningar i Västra Frölunda som erbjuder dig som friskis att träna hårt och där kan du säkert få den allsidiga träningen som passar dina behov. I Västra Frölunda kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta träningsformen som ger lagom mycket träning och bygger kroppen på det sätt som du själv vill.

En klar fördel är om du kan få rekommendationer gällande bra träningscenter så att du kan bli den friskis som du vill vara. Information och betyg om olika friskvårdscenter i Västra Frölunda kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera idrottsklubbar i Västra Frölunda där du kan få mångsidig träning är det bra att kontakta några träningsklubbar i Västra Frölunda eller rent av i Västra Götalands län gällande träningsmöjligheter och typer av träning. När ni kontaktar en idrottsförening som tränar regelbundet är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av träning du vill ha för att uppnå dina träningsmål. Bäst information om träning får du genom att besöka hemsidorna hos olika idrottsföreningar som erbjuder dig att bli en friskis eller friskus.


I Västra Frölunda går det lättast att komma i kontakt med någon bra träningsklubb som kan hjälpa dig att bli en riktigt friskis genom att kolla med någon idrpttsanläggningen nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra bra träningsställen i Västra Frölunda

Kastimar


Södra Långebergsgatan 26 A
421 32  Västra Frölunda

Guolldo


Hammarvägen 278
421 65  Västra Frölunda

Back On Track


Björkhöjdsgatan 1
426 51  Västra Frölunda

Fler friskisar i Västra Frölunda

Enklare Liv


Frölunda Torg
421 42  Västra Frölunda

Sportarenan


Bergsätersgatan 21
421 66  Västra Frölunda

Intersport


Näverlursgatan 38
421 44  Västra Frölunda


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter