Friskis - Massor med träning för friskisen

Bästa om Friskis

Bäst om friskis

De bästa träningsformerna och gymmen är det som du tycker passar dina behov bäst. En workout-studio som någon älskar behöver inte betyda att du kommer gilla den och en träningsform som du är frälst i är inte säkert att din kompis tycker är kul. Välj den typa av träning som du tycker om för det viktiga är att du tränar regelbundet på det sätt som du uppskattar.

Bästa träningsklubbar och friskis

Här kommer endast de bästa och mest populära formerna av träning att visas upp men också hur du hittar den typen av motion, idrott eller träning som du gillar.

När du ska försöka hitta en form av träning som passar dig kan du:

  • Bestäm vilken intensitet du vill ha på träningen och vilkan mål du har med att träna. Ska det vara välbefinnande, gå ner i vikt, bli starkare, känna dig vackrare eller något annat?
  • Diskutera med vänner, kompisar eller kollegor vilken sorts träning som de utför.
  • Följ med någon du känner när de går och tränar.
  • Prova på många olika träningsformer genom att besöka flera olika gym, idrottsklubbars prova-på-dagar.
  • Skaffa en träningskort eller gå med i en idrottsklubb vilket är ett bra sätt att komma igång med kontinuerlig träning.
Prioritet Motionsform Kommentar

1

Cykling Cykling är ett enkel som smidigt sätt att motionera eftersom du kan göra det på värt till och från arbetet, skolan eller affären och därigenom sparar pengar och tid.

2

Stavgång Kan se lite fånigt ut i början men är mycket bra för hela kroppen.

3

Golf För den som har tid är golf ett av det bästa och mest avkopplande träningsformerna som finns. Du kan också vara social, träffa nya vänner och tävla mot vem som helst.

4

Styrketräning Att ha smidiga starka och uthålliga muskler är en otroligt bra grund för ett välbefinnande långt upp i åren.

Andra bra friskis och träningsklubbar

Du kan också ta kontakt med några idrottsföreningar i utlandet för att fixa friskis. Genom att fixa friskis hos svenska idrottsföreningar skapar du arbetstillfälle och bidrar till Sveriges ekonomi vilket är bra för dig.


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter