Friskis - Massor med träning för friskisen

Kontaktinformation gällande Friskis

Kontakt gällande Friskis

Det är alltid bra att känna till en del om hälsovård och sport ifall man vill vara en friskis. Vill du delge ytterligare info gällande springa, styrketräning eller aerobics får du gärna kontakta oss. Tillsvidare är denna webbsida öppen för anbud från personer som är intresserade av frisksport och friskvård.

Att profilera ert företag som hjäpler människor att bli friskisar kan ni göra på dessa sidor som handlar om just friskis och friskvård. Det är givande för gym eller firskvårdscenter att annonsera här gällande träning och aktiviteter eftersom det är många som besöker sidan och du var en av dem! Det är fullt överkomligt att visa upp sin träningsanläggning här och de personer som kommer hit söker efter bra träningsmetoder som är inspirerande, precis det som ni erbjuder.

Om du har intresse av att utveckla sidan om Friskis eller om du har förslag på förändringar och förbättringar kan du skicka en kommentar via mail på Kontakt om Friskis.


Allt för friskisen

Här kan du som är eller vill bli en friskis hitta mer om förebyggande hälsovård, träning och idrott men också en del roligt om att vara en friskis.
Meny - Friskis
Till förstasidan på www.friskis.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
CykelGolfFöretagNyheter